Kontakt

Polityka prywatności

Regulamin strony

Informacje o zamówieniach

Wyszukaj i wybierz punkt z mapki, aby ustawić jako domyślny

Serie wydawnicze:

0
Sprawdź status zamówienia

Razem: 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Zdrowa kuchnia. Wędzenie

Gdzie kupić - Ilość dostępnych egzemplarzy*

Wprowadź adres, który Cię interesuje

  

*) Ilości przedstawione na mapie nie uwzględniają sprzedaży w dniu bieżącym.


 
NOWOŚĆ

Zdrowa kuchnia. Wędzenie

Autor: Franciszek Wolski
Kategoria: Kulinaria
Rodzaj okładki: miękka
Ilość stron: 64
ISBN: 9788380380851
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: informacje o historii wędzenia, wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia, wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń, ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
 
Powrót

Zobacz również:

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, będą one zapisywane w pamięci Twojej przeglądarki. Więcej w polityce prywatności.